De winkel, horeca, bedrijven

De Winkel
We verwelkomen je graag in de winkel in de Olmenstraat. Hier kan je rustig snuisteren in het gamma, mooi gepresenteerd in een klassevol interieur. De wijnen wachten je op in mooie massief eiken rekken en liggen op ooghoogte zodat je gemakkelijk je weg vindt.

Wijn is kunst. Daarom zijn sommige wijnen uitgestald in en op een aantal fraaie antieke Chinese meubelstukken. Ook een uniek beeldhouwwerk van Peter Vanbekbergen overschouwt het ruime aanbod, en zag dat het goed was.

We hebben ook een ruime parking aan de winkel zodat je handig kan parkeren. Onze openingsuren zijn
- van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
- zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
- zondag en maandag gesloten

Of na telefonische afspraak via 0496-80 55 28 .


Horeca
Het gamma is werkelijk goed uitgekiend en op maat gesneden voor de horeca sector. Een ruim assortiment bestaande uit huiswijn met competitieve prijsstelling, passende menuwijnen, maandwijnen en wijnen voor op de kaart. In combinatie met de verschillende landen van het assortiment geeft het een uitgebreide keuze en mogelijkheden om je kaart levendig te houden. Zo weet je telkens weer je horecaklanten te boeien met nieuwe vondsten maar ook de klassiekers waarvoor iedereen terug komt.

Speciaal voor de horeca werd een uniek service concept uitgebouwd. Voor de menu- of maandwijnen die lopen binnen een samen vastgestelde periode wordt het gedeelte dat niet werd verbruikt terug genomen. Dus geen zware investering noch risico voor jou. Ook alle ondersteuning zoals drukwerken, kaarten, tafelruiters en wijnkaarten worden netjes verzorgd.

Met andere woorden, een stabiel kwaliteitsgamma, een 'full service' en lange termijn visie staan garant voor een perfecte samenwerking. Contacteer ons voor inlichtingen of een vrijblijvend bezoek op jou locatie of in onze wineshop. Je merkt dadelijk waarom Wijnen Jos Appermont jouw ideale wijnpartner is.Bedrijven
Wijnen, champagnes en sterke dranken zijn bijzonder gegeerd als relatiegeschenk. Immers, het zijn producten die je deelt met anderen en mensen aldus samenbrengen. Van een kleine sympathieke attentie tot een exclusief geschenk, hier staat voor jou een gamma waarin iedereen een gepast geschenk kan vinden in functie van zijn smaak, budget en gelegenheid.

Of het nu gaat om wijnen uit de klassieke landen, de nieuwe wereld, of een combinatie ervan, wij adviseren je graag over welke wijn het best past. Bovendien bieden we ook de juiste geschenkverpakking aan. De keuze is ruim en afgestemd op jouw vraag. Eigenlijk is het heel simpel, met een paar kleine indicaties kunnen we voor jou het perfecte relatiegeschenk samenstellen en verpakken tot een klein kunstwerk. We helpen je graag.

Ook als bedrijven op zoek zijn naar een echt speciaal relatiegeschenk, slechts 1 adres mogelijk. Je kan hiervoor altijd terecht tijdens de jaarlijkse proeverijen, maar geef gerust een seintje om op een rustiger moment de mogelijkheden te bekijken. Verras je relaties en verras jezelf!