Over Wijnen Appermont

Wijnen met advies.

UPDATE: sinds midden augustus 2022 is Wijnen Jos Appermont overgenomen door Modi Group BV, Wijnen Appermont, Didier Mooris.  

Een mooi gamma, kwaliteit en advies blijven de rode draad doorheen het wijnverhaal. ongeacht of u een particuliere wijnliefhebber bent, een horeca zaak hebt of bedrijfsleider bent op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, bij Wijnen Appermont bent u steeds WELKOM.

----------------------------------

Jos Appermont zijn wijnhandel hebben zich in hun geschiedenis een stevige reputatie opgebouwd. Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen het wijnverhaal. Gaandeweg heeft zich een spectaculair gamma genesteld in de gebouwen te Hasselt.

Zoals voor velen ligt ook voor Jos de basis van het succes aan de klassieke wijnlanden, Frankrijk - Italië - Spanje - Portugal -... . Maar altijd met een oog voor de geweldige inspanningen die de nieuwe wijnwereld heeft gedaan in de afgelopen jaren. Met een klare kijk op het mondiale wijngebeuren en een strenge selectieprocedure door hem en zijn team, werden ook wijnparels opgediept vanuit landen zoals Australië - Zuid-Afrika - Chili - Argentinië - Californië - ...

Het fraaie gamma in combinatie met de uitstekende service en advies, dat zijn de stokpaardjes van Jos en Rita. Kom het gamma ontdekken tijdens de 2 jaarlijkse degustaties, in het voorjaar en het najaar, alsook tijdens de talrijke themadegustaties in de loop van het jaar. U zult verbaasd zijn over de kwaliteit en de vakkennis. Het warme onthaal en de persoonlijke dimensie blijven uiteraard een vast gegeven.

Met andere woorden, ongeacht of u een particuliere wijnliefhebber bent, een horeca zaak hebt of bedrijfsleider bent op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, bij Wijnen Jos Appermont bent u steeds WELKOM. Vergeet niet u aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze informaie en promoties.