Degustaties

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Een warm Valentijn met Ironstone, nieuw in het gamma. Proeven van 3 tot en met 13 februari.

  Klik hier om deze email in uw browser te lezen


  Een warm Valentijn met Ironstone, nieuw in het gamma. Proeven van 3 tot en met 13 februari. HOME | DIENSTEN | DE WINKEL | HORECA | BEDRIJVEN | PROMOTIES

  Valentijn staat voor de deur en we laten hem graag binnen. Deze keer heet onze wijnvalentijn Ironstone. Ironstone is een hartverwarmende reeks wijnen waar je verliefd op wordt. Zijn kwaliteit is superieur en zijn prijs lieflijk. Geef toe, dat is een fijne combinatie en zo doen we dat steeds bij ons!

  Kom proeven op 3-4-5-6-10-11-12-13 februari en laat je wijnhart spreken op 14 februari, Valentijnsdag!

  Het verhaal start in 1926 wanneer de familie Kautz in de regio Lodi in Californië met landbouw begint. In 1948 werd "John Kautz Farms" opgericht en in 1990 de Ironstone Winery. Gail en John Kautz bezitten 7000 hectare duurzaam geteelde wijndruiven van wereldklasse in Lodi en in de uitlopers van de Sierra.

  Ze staan bekend om hun zorgvuldige selectie van wijngaarden, duurzame landbouwpraktijken, nauwgezette behandeling van het fruit en geavanceerde wijnbereidingstechnieken om een line-up van uitstekende wijnen te creëren die ideaal zijn voor elke gelegenheid en feest. De wijnen worden gemaakt door het opmerkelijk getalenteerde team van Ironstone, geleid door Steve Miller.  We presenteren je 7 nieuwe wijnen in het gamma, als geschenk voor je geliefde of voor jezelf met 10% korting van 3 tot en met 13 februari:

  • De Ironstone wijnen: afkomstig uit Lodi, Californië. Het gamma bestaat uit een Chardonnay, Petite Sirah en Old Vine Zinfandel.
  • De Ironstone Reserve wijnen: afkomstig van de beste wijngaarden, gelegen in de uitlopers van de Sierra op ongeveer 2400 voet boven zeeniveau. De bodems zijn vulkanisch en van graniet. De druiven nemen veel warme zonneschijn op waardoor ze volledig rijpen maar een natuurlijke zuurtegraad behouden. Het gamma bestaat uit een Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Old Vine Zinfandel en Rous Old Vine Zinfandel.
                    


   
  Samengevat, kom deze lieverds proeven op 3-4-5-6-10-11-12-13 februari.


  Tot heel gauw in onze coronavrije winkel en blijf intussen gezond!


  Jos en Rita Appermont

   

   


   

  Jos Appermont en zijn wijnhandel hebben zich in hun geschiedenis een stevige reputatie opgebouwd. Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen het wijnverhaal. Gaandeweg heeft zich een spectaculair gamma genesteld in de gebouwen te Hasselt.


  Olmenstraat 7, 3500 Hasselt - Tel: 011/28.34.34 Fax: 011/28.34.35 Gsm: 0496/80.55.28
  info@wijnenjosappermont.be - www.wijnenjosappermont.be

  Openingsuren: woensdag tot vrijdag 10.00 tot 17.30 uur
  zaterdag van 10.00 tot 17.00 - zondag, maandag, dinsdag gesloten

  Geen interesse meer in onze berichten? Klik onder om uit te schrijven.

  meer...
  0
per pagina
Aflopend sorteren