IRONSTONE - Reserve "Rous" Old Vine Zinfandel - California - Lodi, 75cl.

€ 18,95

Omschrijving

Met bijna 100 jaar ervaring heeft de Kautz-familie zich gespecialiseerd tot uitmuntende wijnmakers.

In 1926 begon de familie Kautz men landbouw in de regio Lodi en in 1948 werd John Kautz Farms opgericht. In 1990 werd Ironstone Winery opgericht door Gail en John Kautz met 7000 hectare duurzaam geteelde wijndruiven van wereldklasse in Lodi en de uitlopers van de Sierra. 

Ze staan bekend om hun zorgvuldige selectie van wijngaarden, duurzame landbouwpraktijken, nauwgezette behandeling van het fruit en geavanceerde wijnbereidingstechnieken om een line-up van uitstekende wijnen te creëren die ideaal zijn voor elke gelegenheid en feest.
Degustatieverslag

10 Maanden op nieuwe Franse Eik. Deze royaal rijke zinfandel biedt krachtige aroma's van rijpe bramen, specerijen, kruidnagel, karamel en lichte vanille. Vol, fruitig en krachtig in de mond maar ook zijdezacht met ronde tannines en een aanhoudende fruitige afdronk. De druiven groeien aan 109 jaar oude wijnranken genaamd "Ancient Vine" Zinfandel, die zo mooi is gemaakt dat zijn karakteristieken onvergetelijk zijn. Ideaal bij rood vlees, wild, gevogelte, grillgerechten en oude kazen.

Jaartal
-
Inhoud
75 cl.
Land
Verenigde Staten
Regio
Californië
AOC
-
Druif
Zinfandel